SIDAN LADDAS...

Välkommen till Svenska Miljörapporteringsportalen SMP

230824: Vi har ett fel i formateringen av granskningsmailet som visar sig genom att diverse HTML-taggar syns i texten och försvårar läsningen. Även radbrytningarna försvinner. Detta kommer att korrigeras med nästa utgåva.

230628: Alla miljörapporter som fastnat i mailservern har nu skickats ut till respektive tillsynsmyndighet, detta blev klart 230619.

230619: Vi vill informera om att det mail som normalt går till tillsynsmyndigheten för diarieföring mellan 1:e juni och 15:juni har fastnat i vår mailserver. Vi kommer att skicka ut dessa manuellt med start idag.

Vi vill uppmana och påminna användare som rapporterar att spara regelbundet då det finns en generell timeout i SMP efter inaktivitet i 40 minuter.

Sista rapporteringsdag
Sista dag för rapportering är fredagen den 31 mars 2023. Supporten har utökade öppettider till klockan 18:00 på torsdag den 30 mars och fredag den 31 mars 2023.

Kända fel
Problem med Internet Explorer
En del användare har hört av sig angående problem i användargränssnittet. Dessa verkar relaterade till webbläsaren Internet Explorer och i vissa fall Microsoft Edge (kontrollera att ni använder en aktuell version). Felen uppstår inte när man använder Google Chrome. SMP Förvaltning försöker kartlägga problemet, men rekommenderar tills vidare att använda webbläsaren Google Chrome om ni upplever problem.

I SMP kan du skapa nya miljörapporter och titta på inskickade miljörapporter.

Även inlämning och eventuell komplettering av miljörapporten till tillsynsmyndigheten sker via miljörapporteringsportalen.

Ta del av viktig information angående SMP och aktuella förändringar
på vår nyhetssida som du finner på SMP-Hjälp.
På webbplatsen, SMP-Hjälp finns även samlad information om det
mesta i SMP. Gå gärna in och ta del av instruktionerna och
mallarna som ligger på den.

Har du problem att logga in eller behöver hjälp med att administrera konton?
Läs under kontohantering

Glömt lösenord

Ange e-postadress/användarnamn och välj "Skicka" för att få ett nytt lösenord skickat till angiven e-postadress. Välj "Avbryt" för att återgå till inloggningsformuläret.

E-postadress/användarnamn:

Utis
Ansvarig: smp.support@lansstyrelsen.se  ·   Support: smp.support@lansstyrelsen.se  ·   Om cookies på SMP  ·   Om GDPR på SMP  ·   Om tillgänglighet i SMP  ·   Version 23.1
Laddar ...